Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Houten keuken op maat gemaakt bij Kral Keukens

Houten keukensHouten keukens

Handgemaakte houten keukens helemaal naar uw wens

Een houten keuken uit grootmoeders tijd wordt vervaardigd in onze eigen atelier en is in alle houtsoorten leverbaar. Landelijk, Landelijk modern, Modern,  Engels, Rustiek of Robuust. Ze worden prachtig afgewerkt zodat ze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. In onze showroom zijn vele houten keukens in volle glorie te aanschouwen in alle denkbare modellen, stijlen, kleuren en materialen. Van robuust en landelijk eiken tot hoogglanzend modern design. In onze werkplaats werken onze vakmensen elke dag hard om een zo goed en mooi mogelijk product af te leveren. Zo heeft u een houten keuken die op de millimeter afgesteld is op uw voorkeuren.

Houten keukens

De houten keuken van Kral

Gaat u voor een handgemaakte nieuwe houten keuken, dan zijn er een aantal mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Bekijk vooral eens de verschillende pagina's om inspiratie op te doen.

Elk type houten keuken heeft zijn eigen uiterlijke kenmerken en andere eigenschappen, kijk wat het beste bij jou en je woning past. Sinds kort hebben wij ook de zeer mooie en strak uitgevoerde greeploze massief houten keukens, in ons assortiment. Deze variant keuken heeft een modern design maar geeft toch ook een knipoog naar het landelijke. Ook voor andere specifieke wensen zoals een kastenwand op maat, badkamermeubels of een mooie servieskast kunt u op ons altijd een beroep doen. Wij helpen u graag om een stijl door te voeren in uw hele huis.  

Kral keukens als keukenpartner CBW Erkend

Kral Keukens heeft landelijke ervaring. Onze kwaliteit houten keukens worden door heel het land geplaatst en ook onze partners waar wij mee samen werken zitten door het hele land. Daarnaast is Kral Keukens is aangesloten bij het CBW. Hierdoor heeft u de zekerheid  dat u met een solide bedrijf te maken heeft. Bent u benieuwd naar ervaringen van eerdere klanten? Kijk dan vooral eens op onze ervaringenpagina om een aantal reviews te lezen.

Kral Keukens & Interieurs, vakmensen met oog voor detail.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"