Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Robuuste eiken keukens van massief eikenhout

Stoere landelijke eiken keukens kopen bij Kral Keukens

Bent u op zoek naar een trendy keuken? Dan bent u bij Kral Keukens aan het juiste adres! Een robuust eiken keuken is dé trend van het moment. U ziet ze dan ook overal, zo ook bij ons. Echter worden onze keukens in onze eigen werkplaats handgemaakt waardoor iedere keuken 100% uniek is. Daarnaast zijn al onze keukens maatwerk, dus u kunt uw gewenste keuken precies aanpassen aan uw stijl. U zal uw keuken dus nooit in een ander huis terugzien.

Waarom een eiken keuken?

Een eiken keuken is eigentijds, stijlvol en geeft een warme uitstraling aan uw interieur. Daarnaast past het binnen alle soorten interieurstijlen. Of u nou kiest voor industrieel of Scandinavisch, bohemien of landelijk, modern of klassiek, een eikenhouten keuken past altijd binnen het plaatje!
Bovendien is eikenhout enorm hard, sterk en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat eiken keukens wel tientallen jaren meegaan en niet snel beschadigen. Toch wat kleine beschadigingen? Met eikenhout is dit geen probleem! Kleine beschadigingen in het eikenhout geven de keuken een doorleefd en eigen karakter. Verder is een ander groot voordeel van een eiken keuken dat het makkelijk te bewerken is. Als uw keuken toch beschadigd raakt kan dit eenvoudig worden opgeknapt. Kiezen voor een eiken keuken, is kiezen voor langdurige kwaliteit.

Eiken vergrijsde keuken met spoeleiland
Eiken vergrijsde keuken met spoeleiland

Ons aanbod van eiken keukens

Onze eiken keukens worden gemaakt van massief hout. Dit geeft de keuken een robuuste en landelijke uitstraling. Onze keukens zijn specifiek voor mensen die van robuust en stoer houden. Erg mooi is om eikenhout te combineren met beton en graniet. Een aanrader is een eikenhouten keuken met een natuursteenblad. Dit oogt modern en warm en brengt sfeer in huis.  

De eiken met staal gecombineerde keuken in onze showroom is tevens een lust voor het oog. Bij deze keuken is op het kleinste detail gelet. Zo zijn de deurtjes van de opzetkast in staal-look om de combinatie van eiken met staal nog beter te accentueren. Het staal is behandeld zodat het staal niet aflaat en niet gaat roesten en er is gewerkt met het mooiste eiken. Verder is er ook goed nagedacht over het gebruiksgemak van de keuken. Zo bevat de keuken een groot planbord, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor een boodschappenlijstje of recepten.

Ook onze verouderde, vergrijsde eikenhouten keuken past helemaal in  de moderne landelijke sfeer. Het eikenhout wordt geborsteld  en gekrabd, zodat de nerf mooi open komt te liggen en vervolgens wordt de keuken geschuurd en met vergrijsde olie afgewerkt.

Laat u inspireren door de verschillende stijlen en mogelijkheden van onze robuuste massief houten eiken keukens.

Onze eigen werkplaats

Achter de prachtige showroom van Kral Keukens vindt u de werkplaats. Dit is wat Kral Keukens uniek maakt. In onze werkplaats zijn onze werknemers dagelijks aan het werk om de wensen van de klant te realiseren. Onze maatwerk keukens hebben tijd en liefde nodig, in de werkplaats maken wij dit waar. Op deze plek worden onze landelijke, houten en eiken keukens volledig met de hand gemaakt en vervaardigd. U kunt precies aangeven wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat uw nieuwe keuken volledig binnen uw stijl past. Daarnaast kan uw keuken vervaardigd worden uit elk gewenst houtsoort. Dit maakt elke keuken uniek!

Kom langs bij Kral Keukens!

Bent u benieuwd naar bovenstaande eiken keukens van Kral Keukens? Bekijk dan onze website of kom langs in onze showroom in Stadskanaal! In onze showroom vindt u meer dan 500 m² met keukeninspiratie. Onze medewerkers helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte keuken. Kral Keukens werkt nauw met u samen zodat wij kunnen verwezenlijken wat u voor ogen heeft.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"