Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Engelse keuken in Victoriaanse stijl

De landelijke Engelse stijl keukens

Een Engelse keuken combineert nostalgie met moderne invloeden, zonder dat het ten koste gaat van het romantische, landelijke en klassieke Victoriaanse keukenstijl. Kenmerkend is de massief eikenhouten basis en de aandacht voor details, door de juiste mix van landelijke elementen en moderne elementen wordt een knusse en gezellige leefkeuken gerealiseerd. Elk element is met grote zorg geplaatst, hierdoor zal de keuken in een boerderij op het Engelse platteland zeker niet misstaan.

Engelse keuken voorbeelden van Kral Keukens

Kenmerkende afwerking Engelse landelijke keuken

Voor de Engelse keuken worden voornamelijk pastelkleuren gebruikt zoals lichtbruin en gebroken wit. De pastelkleuren benadrukken het landelijke karakter. In de afwerking wordt vaak het contrast gezocht met koperkleuren. De grepen en knoppen zijn sierlijk en breken de strakke lijnen voor een vriendelijker en gezelligere uitstraling.

Uiteraard is elke keuken maatwerk, ook bij Kral Keukens. De keukens worden in onze eigen werkplaats op maat gemaakt en met oog voor de fijnste details afgewerkt, want het zijn de details die het vakwerk bekrachtigen. Wilt u inspiratie op doen? In de showroom in Stadskanaal vindt u 500 m² aan inspiratie en voorbeeldkeukens, waaronder de Engelse Victoriaanse keukens. Kom dus gerust eens langs of maak alvast een afspraak met onze keukenadviseur.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"