Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijk modern massief eiken op maat gemaakt, Giethoorn

Landelijk massief houten keuken op maat gemaakt, in combinatie met gestoomd eiken stollen.

Landelijk modern massief eiken op maat gemaakt, GiethoornLandelijk modern massief eiken op maat gemaakt, GiethoornLandelijk modern massief eiken op maat gemaakt, Giethoorn

Massief houten landelijk moderne keuken op maat gemaakt, model Giethoorn eiken massief

De topper uit onze collectie!

Massief houten keuken, waarvan de eiken deuren zijn uitgevoerd in twee modellen, in combinatie met stoere stollen in kleur gespoten. Deze keuken krijgt hierdoor een strakke uitstraling, maar in combi met het rustiek eiken toch ook weer iets landelijks. Het werkblad is gemaakt van graniet dat is opgedikt naar 6 cm. om zo het geheel er nog robuuster uit te laten zien. Natuurlijk is ook deze keuken weer in alle maatvoeringen en mogelijkheden leverbaar.

Landelijk modern massief eiken op maat gemaakt, GiethoornLandelijk modern massief eiken op maat gemaakt, Giethoorn

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"