Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijk modern op maat gemaakt

Mix van hoogglans wit met verouderd, vergrijsd eiken hout

Landelijk modern op maat gemaaktLandelijk modern op maat gemaakt

Landelijk moderne keuken: mix van hoogglans wit met verouderd, vergrijsd eiken hout

De keuken bestaat uit een spannende mix van hoogglans wit met eikenhout, dat is verouderd en vergrijsd. Door een goede combinatie te maken van deze twee materialen is de ruimte niet alleen in gebruik als praktisch werkterrein, maar vormt het tegelijkertijd een hoogwaardig onderdeel van het complete interieur. De lange kastenwand herbergt verschillende apparatuur die het leven zo veraangenamen. Zo is er een koffiecenter, een vriezer met ijsblokjes en een vaatwasser op hoogte, die allemaal esthetisch verantwoord in de wand zijn verstopt. De keuken is een gezellig middelpunt van de woning geworden.

Landelijk modern op maat gemaaktLandelijk modern op maat gemaaktLandelijk modern op maat gemaakt

Landelijk modern op maat gemaaktLandelijk modern op maat gemaaktLandelijk modern op maat gemaakt

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"