Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijk moderne op maat gemaakte keuken

Houten landelijk moderne greeploze keuken op maat gemaakt

Landelijk modern op maat gemaakte greeploze keukenLandelijk modern op maat gemaakte greeploze keukenLandelijk modern op maat gemaakte greeploze keuken

Landelijk moderne keuken op maat gemaakt. Massief eiken greeploos

Een moderne keuken, zeer strak uitgevoerd in de greeploze variant. Maar we zien natuurlijk wel een aantel landelijke accenten (zoals het fornuis en het massief eiken) terugkomen in deze prachtige keuken. Met schitterende apparatuur van Siemens netjes naast elkaar is het een lust voor het oog.

Landelijk modern op maat gemaakte greeploze keukenLandelijk modern op maat gemaakte greeploze keukenLandelijk modern op maat gemaakte greeploze keuken

Landelijk modern op maat gemaakte greeploze keukenLandelijk modern op maat gemaakte greeploze keuken

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"