Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Moderne landelijke keukens op maat

Landelijke keuken modern

Moderne landelijke keukens van hout

In een landelijk moderne keuken wordt het beste van beiden gecombineerd: de rustieke uitstraling van massief hout en het moderne vleugje. Dit zorgt samen voor een verbluffend eindresultaat. Een keuken waarin u graag kookt en tafelt. Een moderne keuken onderscheidt zich van traditionele landelijke keukens door de ruimte. Doordat er minder tierlantijntjes aanwezig zijn, geeft de keuken rust in huis. Uw leefruimte wordt met de moderne variant ogenschijnlijk vergroot.

Ter inspiratie: moderne houten keuken voorbeelden

Eiken verouderde, vergrijsde greeploze keuken met betonnen werkblad
Eiken verouderde, vergrijsde greeploze keuken met betonnen werkblad

Kenmerken en materialen

De moderne landelijke keuken kenmerkt zich door het strakke open uiterlijk. De laatste jaren wordt er steeds meer met hout gewerkt in combinatie met andere materialen voor het contrast. De werkenbladen zijn dun en vaak van keramiek. RVS, chroom, metaal en glas geven de keuken een professionele uitstraling. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van zwevende kasten. Hiermee creëert u in een handomdraai een ruimtelijk gevoel. Qua kleur is bijna alles mogelijk in overleg. Metallic kleuren worden steeds populairder in deze stijl.

Apparatuur geheel verwerkt in het design

Wat voor apparatuur u ook in uw nieuwe keuken wil, dit kan volledig worden verwerkt in het design. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie koelkast met een glazendeur laten opnemen als kast en de oven en koffieapparaat in de wand verwerken. Ook is het mogelijk om de apparatuur zo onopvallend mogelijk in de kasten te plaatsen.

Keuken apparatuur geheel verwerkt in het designKeuken apparatuur geheel verwerkt in het design

Geheel naar uw wensen op maat gemaakt

In ons atelier maken we een moderne landelijke keuken geheel voor u op maat. Wanneer u een afspraak met onze adviseurs maakt is het mogelijk om alle wensen te bespreken. Voor vragen over de functionaliteit, indeling en design bent u bij hen altijd aan het juiste adres voor een passend advies. Of loop gerust eens rond in onze showroom om alvast een aantal ideeën op te doen.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"