Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Landelijk massief houten keuken op maat gemaakt met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen 

Houten keuken op maat gemaakt met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Bij Kral Keukens staat nu een schitterende combinatie van massief eiken en staal in de showroom. Deze stoere robuuste keuken is een lust voor het oog. Het staal is behandeld zodat het staal niet aflaat en niet gaat roesten.

Ook bij deze keuken is weer op de kleinste details gelet, zo zijn de deurtjes van de opzetkast in staal-look. hierdoor accentueer je de staal eiken combinatie nog meer. Het zwarte gedeelte achter de kraan kun je als planbord of iets dergelijks gebruiken, want dit is een bord waar je met een krijtje op kunt schrijven er het natuurlijk ook weer afwassen om er iets nieuws op te zetten. De hoekkast is uitgerust met een s-carrousel, zodat je de hoek optimaal benut zowel als opbergruimte en gebruiksgemak.

Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollenLandelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Aan apparatuur kom je ook in deze opstelling niks tekort. Hier zit namelijk een koelkast, een vrieskast en een vaatwasser in. Dit alles is van het merk Siemens. De afzuigunit is een Novy. En in het hart van de keuken staat een prachtig robuust fornuis Bertazzoni - Italia. Dit fornuis is ook van alle gemakken en programma's voorzien. Het heeft twee ovens, hierdoor kun je meerdere gerechten in een keer bereiden zonder dat de geurtjes en smaakjes door elkaar heen gaan.

Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollenLandelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollenLandelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Wil je deze prachtige houten keuken in het echt zien, dan adviseer ik u om naar de showroom van Kral Keukens te gaan. En dan kunnen wij u onder het genot van een kop koffie helpen met het maken van de juiste indeling die bij u in de ruimte past.

Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollenLandelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollenLandelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"