Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijke keuken Giethoorn - Tineo ingekaderd                              VERKOCHT!!!!

Massief houten keuken met twee soorten fronten. Ingekaderd voor een oud Hollandse look. Van € 22.500,- voor € 12.500,-

Landelijke keuken giethoorn tineo ingekaderdLandelijke keuken giethoorn tineo ingekaderd

Massief houten landelijke keuken op maat gemaakt, model Giethoorn - Tineo

Een landelijk massief houten keuken waar de mensen even bij stil blijven staan om alles eens even goed te bekijken. Dat is ook logisch. Dit is een prachtige landelijke keuken, dat met het inkaderen van het front een oud-Hollands tintje krijgt.

Het is een relatief kleine landelijke keuken die bij de meeste mensen wel in hun ruimte past.

Ondanks dat de keuken niet al te groot is is hij toch van alle gemakken voorzien, zoals vaatwasser op hoogte, apothekerskast, Falcon fornuis enz.. Bekijk de foto's voor een korte visuele ervaring om te zien wat deze landelijke keuken u te bieden heeft.

Specificaties:

​Maten:

Kleur: 

Landelijke keuken giethoorn tineo ingekaderdLandelijke keuken giethoorn tineo ingekaderdLandelijke keuken giethoorn tineo ingekaderd

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"