Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijke keuken met kookeiland: model Twice

Bent u op zoek naar een open landelijke keuken die op maat voor u is gemaakt? Kies dan voor het model Twice van Kral Keukens, een prachtige massief houten keuken met een lichte kleur. Kom eens bij ons langs in onze showroom en bekijk hem met eigen ogen.

Landelijke keuken met kookeiland model twiceLandelijke keuken met kookeiland model twice

Open landelijke keuken met kookeiland: Model Twice - op maat gemaakt

De prachtige massief houten keuken is een lichte kleur gespoten. Het front is een kaderdeur met een dubbele v-groef. Ook de kookeiland en suitedeuren zijn in dezelfde stijl en van hetzelfde materiaal gemaakt. Hierdoor kan je een hele ruimte in stijl creëren. Wilt u ook een keuken met een kookeiland? Dan is de Twice echt het bekijken waard. Klik hierboven rustig even door de prachtige keuken.

Landelijke keuken met kookeiland model twiceLandelijke keuken met kookeiland model twiceLandelijke keuken met kookeiland model twice

Landelijke keuken met kookeiland model twiceLandelijke keuken met kookeiland model twiceLandelijke keuken met kookeiland model twice

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"