Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijke keuken met schouw

Landelijk massief houten keuken op maat in kleur gespoten, eiken stollen

Landelijke keuken met schouwLandelijke keuken met schouwLandelijke keuken met schouw

Massief houten landelijk moderne keuken op maat gemaakt, type Tineo

Kral Keukens in Stadskanaal staat bekend als een bedrijf dat op maat gemaakte, massief houten landelijke keukens maakt. Het bedrijf vervaardigt de keuken in de stijl van uw woning, wat door alle bezoekers wordt gewaardeerd. “De showroom geeft een goed beeld van het assortiment, Kral Keukens is een mooie winkel met leuke spullen.

De luxe en het comfort zijn Linda en haar man nog niet helemaal gewend, al genieten ze wel van hun keuken. “Er zit van alles in”, zo zegt Linda. “Een grote oven, een groot fornuis met vijf pitten, een Quooker en een vaatwasser op ooghoogte. Daarnaast heb ik een ideale indeling voor mijn pannen en eindelijk veel bewegingsruimte.

Landelijke keuken met schouwLandelijke keuken met schouwLandelijke keuken met schouw

We waren bezig met de verbouwing van onze boerderij en hebben onze oude keuken behouden, zodat er nog gekookt kon worden. Het is een klein, simpel keukenblok, niet te vergelijken met de nieuwe keuken. Wat een verschil!” Extra ruimte De L-vormige keuken is groot en bij de woonkamer betrokken, zodat hij nu een deel van het huis is geworden. Er is extra ruimte voor een barretje en drie krukken. Het werkblad, het lange aanrecht en de gootsteen zijn van graniet, een materiaal dat volgens de bewoners gemakkelijk werkbaar en goed te onderhouden is. Boven het barretje installeerde Kral Keukens een opvallende schouw. “Kral kwam met het idee om boven deze plek een hangende schouw te maken.

Het is een prachtige combinatie van naturel eikenhout met crèmewit geworden.” Smaken verschillen. De keukenkleur is dezelfde combinatie als de schouw: naturel eiken en een crèmekleur. Een compromis tussen de echtgenoten. “Mijn man wilde graag het eiken zoveel mogelijk onbewerkt laten, ik vond dat te robuust en een crèmekleur veel mooier. Laat er nou bij Kral Keukens een combinatie staan van die twee! Zo kregen we allebei onze zin.”

Landelijke keuken met schouwLandelijke keuken met schouwLandelijke keuken met schouw

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"