Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijke keuken op maat gemaakt, Engelse stijl Royal Classic

Massief houten landelijke keuken op maat gemaakt. Keuken uitgevoerd in de Engelse Oxford stijl.

Landelijke keuken op maat gemaakt, Engelse stijl Royal ClassicLandelijke keuken op maat gemaakt, Engelse stijl Royal ClassicLandelijke keuken op maat gemaakt, Engelse stijl Royal Classic

Massief houten landelijke keuken op maat gemaakt in Engelse Oxford stijl

Deze keuken is in de zogeheten U-vorm gemaakt, zodat alle wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden. De hoge kastenwand begint vanaf de wand, de spoelbak is onder het raam verwerkt. Het prachtige Boretti fornuis is geplaatst onder het verhoogde barretje, waarachter in de woonkamer in dezelfde stijl als de keuken een servieskast staat.

Landelijke keuken op maat gemaakt, Engelse stijl Royal Classic

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"