Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijke keuken op maat gemaakt Giethoorn - Tineo

Landelijke keuken op maat gemaakt, massief hout. Uitgevoerd in RAL 9010 in combinatie met stenen sockels.

Landelijke keuken op maat gemaakt giethoorn tineoLandelijke keuken op maat gemaakt giethoorn tineo

Massief houten landelijke keuken op maat gemaakt, model Giethoorn en Tineo

Keuken uitgevoerd in verschillende fronten, Giethoorn en Tineo. Deze eiland keuken is voorzien van een spoeleiland en hoge kasten in het keukenblok. Met de schouw er precies tussen krijgt het een geweldige uitstraling. De stolwanden en pootjes op stenen sokkels en het mooie robuuste Falcon fornuis maken het tot een uitzonderlijke landelijke keuken.

Landelijke keuken op maat gemaakt giethoorn tineoLandelijke keuken op maat gemaakt giethoorn tineoLandelijke keuken op maat gemaakt giethoorn tineo

Landelijke keuken op maat gemaakt giethoorn tineoLandelijke keuken op maat gemaakt giethoorn tineoLandelijke keuken op maat gemaakt giethoorn tineo

Landelijke keuken op maat gemaakt giethoorn tineo

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"