Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijke keuken op maat gemaakt, tineo ingekaderd

Landelijke massief houten keuken op maat gemaakt in de kleur RAL 9010 met een ingekaderde kaderdeur

Landelijke keuken op maat gemaakt tineo ingekaderdLandelijke keuken op maat gemaakt tineo ingekaderd

Massief houten keuken op maat gemaakt. Ingekaderd met een kaderdeur

In een mooie ruimte staat een prachtige landelijke keuken. schitterend afgewerkt met een ingekaderde kaderdeur. RAL 9010 is de kleur van de keuken en die kwam het dichtst bij de kleur van de buitendeuren. Resultaat: een prachtige stijl die terugkomt in de keuken.

Het hart van de keuken is een schitterend Boretti fornuis van 90cm. Daarboven staat een prachtige schouw, wat de keuken geheel afmaakt. In de poten van de schouw is gekozen voor het wegwerken van kleine kastjes, wat ideaal is voor het opbergen van kruiden.

Landelijke keuken op maat gemaakt tineo ingekaderdLandelijke keuken op maat gemaakt tineo ingekaderd

De keuken kent vele voordelen, de ladekasten en de vaatwasser zijn op hoogte verwerkt in de keuken. Hierdoor wordt niet alleen de ruimte optimaal benut, maar wordt ook het bukken aardig beperkt. Goed voor de rug.

De landelijke keuken is een typisch voorbeeld van een gezellige en warme keuken waar je heerlijk kunt vertoeven en kunt genieten van de ruimte.

Landelijke keuken op maat gemaakt tineo ingekaderdLandelijke keuken op maat gemaakt tineo ingekaderd

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"