Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Massief houten landelijk verouderde vergrijsde eiken keuken

Maatwerk houten keuken

Massief houten landelijk verouderde vergrijsde eiken keukenMassief houten landelijk verouderde vergrijsde eiken keukenMassief houten landelijk verouderde vergrijsde eiken keuken

Landelijke keuken op maat gemaakt

Het verouderde en vergrijsde eikenhout vormt een mooie combinatie met de zwarte, granieten werkbladen. Blikvangers in de houten keuken zijn het fornuis van AGA en het spoeleiland met een geïntegreerde spoelbak.  

Massief houten landelijk verouderde vergrijsde eiken keukenMassief houten landelijk verouderde vergrijsde eiken keukenmassief houten landelijk verouderde vergrijsde eiken keuken

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"