Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Greeploze keukens

Strakke houten keuken (greeploos) op maat gemaakt

Wilt u een strakke greeploze houten keuken? De moderne keuken wordt tegenwoordig als een minimalistische keuken beschouwd. De lijnen zijn strak en is er weinig ruimte voor tierelantijntjes. De moderne keuken is greeploos zonder dat het ten koste gaat van de functionaliteit: de deuren en laden kunnen door de ingebouwde techniek alsnog makkelijk gesloten en geopend worden.

Greeploze keuken inspiratie:

landelijk modern op maat gemaakte greeploze keuken
landelijk modern op maat gemaakte greeploze keuken

De moderne keuken 

De moderne keuken is steeds populairder geworden. Deze past mooi in een strak en modern interieur. Door de simplistische uitstraling zorgt deze keuken voor een rustige uitstraling. Bij Kral Keukens maken wij verschillende soorten strakke houten keukens. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze prachtige zwarte keuken:  

 Een zwarte keuken is echt een eyecatcher voor uw interieur. Deze strakke houten keukens passen perfect in een modern interieur en hebben een luxe uitstraling. Dankzij de kleur van deze moderne keuken is het eenvoudig te combineren met andere, fellere kleuren. Vind u deze keuken iets te strak? Bij Kral Keukens maken we ook strakke houten keukens met een knipoog naar het landelijke. Voorbeelden van dit soort keukens zijn bijvoorbeeld:  

Deze keukens zijn strak uitgevoerd in de greeploze variant. Maar uw vindt hier ook een aantal landelijke accenten terug. Denk hierbij aan het fornuis of het mooie massief eiken. Verder vindt u nog een heel aantal mooie moderne keukens bij ons! Zo hebben we een prachtige uitvoering met notenhout. Deze strakke keuken krijgt door gebruik van dit hout toch een warme uitstraling. Of wat denkt u van een massief eiken moderne keuken? De greeploze keukens worden veelal op maat gemaakt, en passen zo perfect in uw interieur!  

Een greeploze keuken 

Een greeploze keuken zorgt voor een moderne uitstraling. Maar u heeft misschien wel vragen over het gebruik van een greeploze keuken. Dat begrijpen we. Op het eerste gezicht lijkt het misschien wat onhandiger in gebruik dan een keuken met handvaten of knoppen. Toch is dit niet het geval. Met een eenvoudige tik kunt u lades en kasten openen en sluiten. Door de gladde oppervlakten is het schoonmaken eenvoudig en kunt u eenvoudig vette vingers wegvegen. Als u kiest voor een strakke houten keuken, kiest u voor eenvoud in uitstraling maar ook in gebruik! 

Een moderne keuken kopen bij Kral keukens 

Een keuken heeft een prominente rol in de woonruimte en het wordt ook wel het hart van het huis genoemd. Wilt u hier liever een moderne greeploze keuken of juist een rustieke landelijke keuken? In de showroom (500 m²) van Kral Keukens staan alle prachtige keukens voor u uitgestald, waar u zeker geïnspireerd door raakt. Kom eens langs om te kijken naar de mogelijkheden of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"