Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Oud Hollandse keuken - landelijke keuken

Boeren keukens in Oud Hollandse stijl

Een landelijke keuken in oud Hollandse stijl uit grootmoeders tijd. Wilt u zo’n boerenkeuken of een Oud Hollandse keuken dat met de hand gemaakt is? In de werkplaats van Kral Keukens worden alle Hollandse keuken op maat gemaakt. Het ambacht is terug te zien in het resultaat en het gevoel van nostalgie is onvermijdelijk. Herbeleef oude tijden met een Oud Hollandse keuken of geef uw woning een landelijke keuken die naadloos aansluit bij de stijl van bijvoorbeeld uw gerenoveerde woning. Het geeft uw woning karakter en gezelligheid. Het is het hart van de woning, waar u graag met familie, vrienden en geliefden tijd doorbrengt.

Ter inspiratie: (Oud) Hollandse keuken voorbeelden

De gezellige ogende keuken in Oud Hollandse stijl is net iets klassieker dan de boerenkeuken. De boerenkeuken kenmerkt zich op meer traditionelere stijl, waar het hout en steen perfect geharmonieerd samengaan. Gaat u voor klassiek of traditioneel?

Kral Keukens toont in de showroom in Stadskanaal graag de keukens die op maat gemaakt kunnen worden. In een gezellige en ruim opgezette showroom vindt u alle inspiratie onder 1 dak. U kunt hier goed de verschillende stijlen vergelijken. Kom gerust eens langs of maak alvast een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"