Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Spannende en persoonlijke keuken met veel warmte

Spannende en persoonlijke keuken met veel warmte

Deze eiken houten keuken valt op door de verschillende gedaantes van de fronten. De hoge kasten zijn wit gespoten en hebben een V-groef en worden gecombineerd met een eiken geschuurd kookeiland, terwijl het spoelgedeelte zwart gebeitst is.

Spannende en persoonlijke keuken met veel warmteSpannende en persoonlijke keuken met veel warmte

Als je voor een kookeiland met zitgedeelte kiest, creëer je extra gezelligheid in de keuken. Hier zorgt de keuken voor een vloeiende overgang tussen de keuken en de woonruimte. De keuken nodigt mensen uit om plaats te nemen aan de bar; het kookeiland is voorzien van een wijnkast. Vrienden en familie kunnen gezellig aan het kookeiland plaatsnemen wanneer je het eten aan het voorbereiden bent en direct genieten van een heerlijk koel wijntje, dat wordt bewaard in de wijnkast. Voor het blad op het kookeiland is gekozen voor Duits hardsteen, Jura Gelb.

Spannende en persoonlijke keuken met veel warmteSpannende en persoonlijke keuken met veel warmte

De keukenkastenwand is een stijlvolle oplossing voor meer opbergruimte in de keuken. Je kunt in diverse hoge kasten veel keukengerei, serviesgoed en voorraad kwijt, het is tevens een mooie manier om je keukenapparatuur netjes in te bouwen.

Spannende en persoonlijke keuken met veel warmteSpannende en persoonlijke keuken met veel warmte

Het spoelgedeelte bestaat uit een rechte opstelling met veel werkruimte en voldoende opbergruimte. Je kunt gemakkelijk met meerdere mensen tegelijk bezig zijn in de keuken. In het spoelgedeelte is gekozen voor een granieten werkblad met een bekapte voorzijde. Met verrassende combinaties creëer je een spannende en persoonlijke keuken met veel warmte.

Spannende en persoonlijke keuken met veel warmteSpannende en persoonlijke keuken met veel warmteSpannende en persoonlijke keuken met veel warmte

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"