Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Warme gezellige landelijke industriële keuken

Warme gezellige industriële keuken

De industriële keuken heeft zijn intrede gedaan in de particuliere woningen. Deze keukens kenmerken zich doordat ze niet tot in de puntjes zijn afgewerkt. De keuken heeft ruwe stalen handgrepen en staanders, dat maakt de keuken nog stoerder. Zichtbare lasnaden zijn niet storend maar juist stijlvol. Hier is gekozen voor een landelijke industriële keuken, dat kun je zien aan de houten fronten en accessoires in typisch landelijke sfeer. Er zijn broodplanken, houten kandelaars en - wandrekken. Op deze rekken kun je je mooiste woonaccessoires extra laten opvallen, of je gebruikt ze voor je servies of kookboeken.

Warme gezellige industriële keukenWarme gezellige industriële keuken

De keuken en het Falcon fornuis komen nog mooier tot hun recht door de eiken houten schouw. De granieten achterwand en het aanrechtblad met geïntegreerde spoelbak zijn van hetzelfde materiaal. De kracht van deze keukenstijl is om verschillende materialen, kleuren en type meubelen zodanig te combineren, dat er een gevoel van eenheid ontstaat. Warme gezelligheid overheerst in deze landelijke industriële keuken.

Warme gezellige industriële keukenWarme gezellige industriële keuken

Warme gezellige industriële keukenWarme gezellige industriële keuken

Warme gezellige industriële keukenWarme gezellige industriële keukenWarme gezellige industriële keuken

Warme gezellige industriële keukenWarme gezellige industriële keuken

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"