Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Woonkeuken met open kast

Woonkeuken met open kast

Prachtige landelijke houten woonkeuken met open kast

Deze prachtige woonkeuken is opgebouwd uit twee belangrijke gedeeltes. Het eerste deel wordt gevormd door de keuken zelf waar het fornuis en de keukenkasten zich bevinden in combinatie met een mooie landelijke schouw. Het tweede deel van de keuken is de grote kast. Het is een grote op maat gemaakte open kast waar allerlei servies en andere accessoires worden opgeborgen. Het open karakter geeft de keuken een bijzondere leuke en landelijke sfeer.

Woonkeuken met open kastWoonkeuken met open kastWoonkeuken met open kast

Woonkeuken met open kastWoonkeuken met open kast

Woonkeuken met open kastWoonkeuken met open kastWoonkeuken met open kast

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"