Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Zwarte massief houten keuken

Zwarte massief houten keukenZwarte massief houten keukenZwarte massief houten keuken

Exclusieve zwarte houten keuken

Wilt u een absolute eyecatcher in je interieur? Ga dan voor een zwarte keuken! Deze kleur is steeds vaker terug te zien in de keuken. Een keuken in het zwart heeft vaak een exclusieve, luxe en chique uitstraling en is ook eenvoudig te combineren met andere kleuren. Kortom, de kleur zwart is tegenwoordig razend populair.

Zwarte massief houten keuken

Met de stijlvolle keukendeuren krijgt de keuken door de zichtbare houtstructuur een karakteristieke uitstraling. Het betonnen werkblad zorgt voor een zacht contrast en geeft de keuken een stoere en robuuste look. Zwarte details, zoals een zwarte kraan, apparatuur of spoelbak, combineert ook bijzonder mooi met een betonnen keukenblad.

Zwarte massief houten keukenZwarte massief houten keukenZwarte massief houten keuken

Deze keuken wordt gecompleteerd door een extra werktafel, waardoor er een extra gezellig zitgedeelte ontstaat, waar tevens aan gegeten kan worden. Deze toevoeging geeft, in combinatie met de verschillende vormen en volumes van de rest van het keukeninterieur, een spannende draai aan de keuken.

Als voorbeeld van wanddecoratie kunt u planken aan de muur hangen waar u keuken accessoires of plantjes op zet. Leuk om de plank te verven in dezelfde kleur als de muur, dan oogt alles veel rustiger en ruimtelijker. Tevens kunt u mooi decoreren met houten pollepels, snijplanken of kleine pannen. Met de juiste accessoires maakt u de keuken helemaal af.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"