Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Kunststof keukens

Op zoek naar een moderne keuken met een landelijke uitstraling? Dan is een kunststof keuken van Kral iets voor u!

Kunststof keukens

Kunststof keukens van Kral Keukens

Bij kunststof keukens denkt u misschien dat het om keukens gaat die compleet van kunststof zijn. Niets is echter minder waar. Kunststof keukens zijn keukens gemaakt van spaanplaat met een kunststof fineer laag. Ook MDF gelakt valt onder de zogeheten kunststof keukens. Zo zijn deze keukens in alle soorten, stijlen, kleuren en modellen verkrijgbaar.

Kunststof keukens

Landelijk moderne kunststof keukens

Als u denkt aan landelijke keukens, dan denkt u waarschijnlijk niet zo snel aan kunststof als materiaal. Maar wilt u gaan voor een landelijke en moderne uitstraling, dan is kunststof juist uitermate geschikt. Kunststof keukens zijn natuurlijk ook niet compleet gemaakt van kunststof. De basis bestaat vaak uit spaanplaat, met daaroverheen een laag kunststof. Met kunststof kun je een heleboel kanten op. Dankzij de veelzijdigheid van dit materiaal is het perfect mogelijk om een landelijke uitstraling te creëren, ook als de keuken zelf erg modern is.

Kunststof keukens

Moderne greeploze kunststof keukens

Bent u op zoek naar een greeploze keuken met een moderne uitstraling? Dan zijn onze moderne greeploze kunststof keukens zeker wat voor u. Greeploos is één van de grote trends van de afgelopen jaren. Meestal werden keukens voorzien van handvaten of knoppen om kastjes en lades te openen, maar tegenwoordig zijn greeploze designs juist helemaal in. Het gebrek aan handvaten of knoppen geeft uw keuken een strakke en moderne uitstraling, terwijl u uw kastjes en lades nog altijd prima kunt openen en sluiten.

Kunststof keukens

Showroom met kunststof keukens

Wilt u meer kunststof keuken inspiratie of wilt u de kunststof keuken vergelijken met een landelijke houten keuken? Kom dan eens langs de showroom van Kral Keuken & Interieur in Stadskanaal. Hier vindt u een showroom van 500 m² vol met keukens, landelijk en modern, hout en kunststof, in allerlei kleuren en stijlen. Regel hier ook direct uw keukenapparatuur om de keuken helemaal af te maken. U kunt ook alvast een afspraak maken met een van onze keukenadviseurs.

Kunststof keukens

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"