Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijke artikelen

Kral Keukens Assortiment

U bent bij Kral Keukens niet alleen op het juiste adres voor landelijke massief houten keukens, maar ook voor een ruim assortiment aan andere artikelen. Zo hebben wij landelijke massief houten badkamermeubels op maat, verf van Painting the Past, een ruim aanbod apparatuur en unieke Raw Stones.

Landelijke Badkamermeubels

Schitterende landelijke badkamermeubels op maat gemaakt van massief hout, in de stijl van de keuken te creëren. Zo krijgt u hetzelfde gevoel in de badkamer terug dat u ook hebt in de keuken. Ondanks dat de badkamermeubels van massief hout worden gemaakt is het goed bestand tegen vocht. Dit komt door onze jarenlange ervaring met het vervaardigen van dit soort meubels. voor Kral Keukens daarom geen probleem om een goed product af te leveren. Bekijk hier onze landelijke badkamermeubels.

Painting the Past

De authentieke verf van Painting the Past bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Deze verf komt zachter over en zal niet gauw vervelen. Kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te verven, afwasbaar en overschilderbaar. Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart weet u precies hoe de verf opdroogt. Lees hier meer over Painting the Past

Raw Stones

Bent u op zoek naar een nieuwe mogelijkheid voor een authentieke en unieke karakteristieke vloer? Dan heeft Raw Stones voor u een uniek product ontwikkelt. Boots de kenmerkende straatjes uit de Méditerranéé na in uw landelijke keuken met de robuuste uitstraling van Raw Stones. Met deze moderne en hedendaagse vloer brengt u gegarandeerd sfeer en ruimte in de keuken. Lees hier meer over Raw Stones

Apparatuur

Zoals u van een keukenzaak mag verwachten heeft Kral Keukens natuurlijk ook een ruim assortiment aan apparatuur. Zo kunt u ondermeer kiezen voor Siemens, Bosch, Boretti, Falcon, Atag, Miele, enz. Bekijk hier onze partners voor uitstekend apparatuur.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"