Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

GEEF UW HUIS HART EN ZIEL MET EEN AGA

AGA fornuizen en ovens

Bent u op zoek naar een prachtige oven of fornuis van het merk AGA? Sinds kort zijn wij bij Kral Keukens officieel AGA-dealer. Ook bij ons kunt u dus nu terecht voor de fraaie gietijzeren fornuizen en ovens van dit topmerk. Interesse? Kom dan eens langs in onze showroom in Stadskanaal?

AGA fornuisAGA fornuis

Zo werkt een AGA fornuis

Ieder fornuis van AGA is uitgerust met een gietijzeren kern. Deze is bijzonder efficiënt in het vasthouden van warmte en geeft het langzaam door aan de ovens en kookplaten.

AGA’s zijn zelfregulerend. Dit betekent dat ze altijd klaar zijn voor gebruik en geen schakelaars of draaischijven hebben. AGA’s zijn bovendien erg duurzaam: dankzij de thermostaatregeling hebben ze een constante temperatuur en door de hoogwaardige isolatie van de behuizing en de kookplaatdeksels verbruiken ze maar weinig brandstof.

Een AGA oven staat bekend om de gematigde warmte die hij afgeeft, doordat de warmte langzaam via alle binnenwanden tegelijk wordt doorgegeven. Hierdoor behouden gerechten altijd hun smaak, sappen en kracht. U kookt dus lekkerder met een AGA! Bakken, stomen, koken, roerbakken, sudderen, braden, roosteren, slow-cooking, grillen, brood roosteren. Het kan allemaal met een AGA fornuis.

 

AGA ovenAGA oven

Hieruit bestaat een AGA fornuis

Een fornuis van AGA bestaat uit onderstaande onderdelen:

isolatiedeksels

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"