Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijk massief houten badkamermeubelen op maat gemaakt

Badkamermeubel

Heeft u gekozen voor een schitterende op maat gemaakte landelijke keuken? Hoe heerlijk zou het dan zijn als u deze stijl kunt doorvoeren in de rest van uw huis? Om zo op verschillende plekken de stijl van de keuken te creëren. Om dit te realiseren maakt Kral Keukens ook badkamermeubels op maat gemaakt van massief hout. Zo krijgt u hetzelfde gevoel in de badkamer terug dat u ook hebt in de keuken. 

Massief houten badkamermeubels, kan dat wel?  

Ondanks dat de badkamermeubels van massief hout worden gemaakt zullen zij goed bestand zijn tegen vocht. Dit komt door onze jarenlange ervaring met het vervaardigen van dit soort meubels. U hoeft zich dus niet druk te maken hierover. Een badkamermeubel van Kral Keukens is echt geschikt voor de badkamer en kan tegen deze vochtige omstandigheden. Voor Kral Keukens daarom geen probleem om een goed product af te leveren waar u nog jaren plezier van zult hebben. 

Houten badkamermeubels op maat  

Bij Kral Keukens worden de badkamermeubelen op maat gemaakt. Hierdoor zijn er veel verschillende mogelijkheden en kunnen we het echt aanpassen op uw badkamer. Hierdoor past het ten eerste goed in uw badkamer qua afmetingen, maar qua stijl. Wat denkt u bijvoorbeeld van landelijke badkamermeubels? Als u een landelijke inrichting hebt, sluit een badkamermeubel in deze stijl perfect aan bij de rest van uw huis!  

BadkamermeubelsBadkamermeubelsBadkamermeubels

Badkamermeubelen bij Kral Keukens 

Benieuwd naar onze producten voor in de badkamer? Op de foto's ziet u een aantal van onze handgemaakte meubels. U kunt dus denken aan mooie wastafelkastjes, maar ook aan plankjes voor in de douche. Deze zijn uiteraard allemaal geschikt voor de vochtige omgeving. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk dan dit, dankzij ons maatwerk. Direct meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op. Schroom niet! 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"