Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Painting the past met Kral Keukens

Wanden met sfeer

De verflijn Painting the Past geeft sfeer en romantiek. Laat het verleden herleven met een collectie van ruim 100 kleuren die in eigen atelier zijn ontworpen. Alle kleuren van Painting the Past zijn terug te vinden om de handgeschilderde kleurkaarten. Elke kleurkaart heeft een eigen stijl, sfeer en beleving.

De verf van Painting the Past is gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu. Daardoor zijn ze goed dekkend, reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed te reinigen. Door de toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten creëert u een authentieke en poedermatte uitstraling die uw keuken een unieke uitstraling geeft.

De kleuren van Painting the Past zijn een impressie van reizen naar Engeland. Kastelen, landhuizen en eeuwenoude boerderijen brachten het unieke kleurenpallet wat wij u met veel plezier mogen aanbieden. Door de unieke toevoeging die Painting the Past biedt hebben wij in de showroom verschillende kleuren op de muren. Kom vooral eens sfeervolle mogelijkheden bekijken.

Painting the past - inspiratie

Laat u inspireren door de unieke kleuren van Painting the Past. Onder de onderstaande afbeeldingen vindt u inspirerende moodboard en kleurrijke colourcards. Klik op de afbeeldingen voor foto's en kleurvarianten, of neem direct contact met ons op voor vragen of bestellingen.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"