Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Raw Stones bij Kral Keukens

Vloeren met een beleving

Bent u op zoek naar een nieuwe mogelijkheid voor een authentieke en unieke karakteristieke vloer? 

Dan heeft Raw Stones voor u een uniek product ontwikkelt. Boots de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée na in uw landelijke keuken met de robuuste uitstraling van Raw Stones. Met deze moderne en hedendaagse vloer brengt u gegarandeerd sfeer en ruimte in de keuken.

Raw Stones vloerRaw Stones woonkamer

Ervaar een unieke vloer bij een unieke keuken

De Raw Stones zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn daardoor zeer duurzaam en slijtvast. Daarnaast zijn ze voorzien van een speciale coating, waardoor de vloer uitermate geschikt is voor één van de belangrijkste ruimtes van het huis. Combineer dit met een prachtige landelijke handgemaakte keuken van Kral Keukens en u bent voorzien van een tijdloze combinatie waar u gegarandeerd jarenlang van zult genieten.

Drie types Raw

De Raw Stones hebben standaard een dikte van 8 tot 10 millimeter en zijn leverbaar in de kleuren: Concrete, Mud, Clay, Volcano, Fossil, Minural en Tunder. Interesse in een nieuwe unieke vloer? De Raw Stones zijn leverbaar in drie verschillende types:

Combineer en straal

De landelijke keuken  verwarmt menig hart met hun uitnodigende karakter. Door het kenmerkende gebruik van natuurlijke  materialen en kleuren creëert een vloer van Raw Stones een rustieke en robuuste ervaring in uw keuken. Een keuken waar iedereen zich gegarandeerd thuis in zal voelen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Raw Stones  in combinatie met een keuken van Kral Keukens? Kom dan vooral eens langs om te kijken of neem gemakkelijk  contact  met ons op.

Raw Stones

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"