Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Taatsdeuren

Unieke en stijlvolle stalen deuren die uw keuken een chique uitstraling geven

TaatsdeurTaatsdeurTaatsdeur

Stijlvolle taatsdeuren bij Kral Keukens

Een taatsdeur is een stalen scharnierdeur die naar binnen en buiten open slaat. U kunt de deur van beide kanten open duwen of trekken, net wat u gemakkelijk vindt. Een stalen deur heeft een unieke uitstraling doordat de scharnieren op de grond en het plafond zitten.

De taatsdeuren zijn gemaakt van een combinatie van staal en glas en zijn erg zwaar. Wij gebruiken daarom alleen maar zeer sterke scharnieren die op de grond en in het plafond worden bevestigd. Met stalen binnendeuren geeft u uw woning een finishing touch, het zijn unieke deuren met een chique uitstraling. Wanneer u de deur opendoet voelt u de kwaliteit, door het gewicht van de deur en de soepel lopende scharnieren. Het glas in de stalen taatsdeur zorgt voor veel licht in de woning en maakt de ruimte optisch groter.

Formaten, kleuren en materiaal

Wij hebben standaard formaten taatsdeuren:

Offerte op maat

Wij kunnen ook een offerte op maat aanbieden. Zo weet u wat de prijs voor de taatsdeur van uw wens is. U kunt aangeven wat de maten zijn en hoeveel vakken de deur zal krijgen. Op basis van deze gegevens geven wij u een definitieve prijs.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"