Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

DIY: Dienblad met lederen handvat

Dit dienblad is erg leuk om thee of koffie te serveren. Het wordt nog mooier met een klein kommetje erop, met daarin een heerlijk cakeje.

Dienblad met lederen handvatDienblad met lederen handvat

Benodigdheden

Aan de slag

Zaag het hout op maat met een handzaag. Krab de randjes met de schraper ruw en schuur de scherpe randjes weg voor een robuust effect. Wrijf daarna het dienblaadje in met paste wax voor een verouderd effect. Boor in het dienblaadje 2 gaten met een hout boortje en doe dit ook bij het lederen handvat. Schroef daarna de houtschroefjes erin.

WLS decoreren. Fotografie: Denise Keus

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"