Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

De vloer in uw nieuwe keuken

Waar loopt u op?

Gaat u de gehele keuken verbouwen of heeft u te maken met nieuwbouw? Dan moet er natuurlijk ook een vloer komen in de keuken? Maar wat is nou handig? Niet alleen qua hygiëne, maar ook qua uitstraling is een goede keuze raadzaam. U zult de vloer immers niet snel veranderen. Kral Keukens zet de meest populaire vloeren voor in de keuken, met hun voor- en nadelen, op een rijtje.

Keramische vloertegels

Keramische tegels zijn makkelijk in onderhoud en erg geschikt voor vloerverwarming of warmtegeleiding.  Net als bij een keramisch werkblad zal warmte geen invloed hebben op de kleur van de tegels.

De voordelen

De nadelen

Populaire en originele keukentrends van 2018 bekijken?

BEKIJK ZE HIER!

Natuurstenen vloertegels

Natuursteen is beschikbaar in vele soorten en in vele maten. Zo bestaat er belgisch hardsteen, maar ook marmer, kalkzandsteen en graniet. Wilt u natuursteen in de keuken? Dan zullen de tegels gepolijst moeten worden omdat de tegels anders te gevoelig zijn voor invloeden van ‘buitenaf’, zoals zuren en kleuren.

De voordelen

De nadelen

Houten keukenvloer

Een houten keukenvloer komt niet veel voor, maar is absoluut een goede mogelijkheid. Uiteraard heeft het meer aandacht nodig dan een keramische tegelvloer, maar daar staat tegenover dat het een prachtige en fijne uitstraling oplevert.

De voordelen

De nadelen

Een PVC Keukenvloer

Een keukenvloer van PVC is onderhoudsvriendelijk en geluiddempend. Het materiaal heeft een houten uitstraling wat vaak niet van echt te onderscheiden is. Dit zorgt voor een fraaie uitstraling met weinig werk.

De voordelen

De nadelen

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"