Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

De beste tips voor een schone keuken!

Een keuken schoonhouden is nog niet zo makkelijk. Er zijn veel verschillende elementen waar je rekening mee moet houden, het is tijdrovend en als je het niet bijhoudt zie je door de etensresten amper het aanrechtblad nog. Is het bij u nog niet zo erg? Met deze 16 handige keuken schoonmaaktips voorkomt u dat het ooit zo ver gaat komen.

Keukengerei

3 schoonmaaktips voor de keuken voegen

Met deze 3 schoonmaaktips en een beetje geduld zijn de voegen zo weer schoon.

Tip voor het schoonmaken van de keukentegels

Met de onderstaande tip zijn de keukentegels snel weer plakvrij en stralend schoon.

Populaire en originele keukentrends van 2018 bekijken?

BEKIJK ZE HIER!

Vlekken verwijderen van de gasstel

Afzuigkapfilter schoonmaken

Tegenwoordig hebben bijna alle afzuigkappen filters. Deze filters moeten vaak worden vervangen, omdat ze anders verstopt raken door het kookvet. Je kunt de verstopping afremmen door de filters schoon te houden met deze tips.

Aanrecht schoonhouden is heel eenvoudig met deze tips

Het aanrecht wordt waarschijnlijk het meest gebruikt van de hele keuken. Het is dus ook belangrijk om deze goed schoon te houden.

Een vetvrije afvoer

Nare geurtjes in de keuken tegengaan

Als laatste, maar zeker niet het minst belangrijk, is het heel vervelend als je keuken nare geurtjes heeft. De afvalbak is meestal de schuldige, maar met deze tips is ook de afvalbak vrij van nare geurtjes.

Met deze tips is het schoonhouden van uw keuken een eitje en ziet uw keuken er weer als nieuw uit.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"