Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

WijnklimaatkastWaarom een wijnklimaatkast in je keuken?

Als je een wijnliefhebber bent is er niets leuker dan een aantal flessen wijn op de juiste temperatuur op voorraad te hebben. Aangezien niet ieder huis voorzien is van een kelder voor het bewaren van wijn, en wijnen het beste op smaak blijven wanneer je ze donker en koel bewaart, is er nu de wijnkoelkast. Deze is verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen.

Krijg je bijvoorbeeld belangrijk bezoek of komt er een vriend(in) langs, dan kun je de lekkerste wijnen op de goede temperatuur schenken. Laat je een wijnkast in de keuken inbouwen, dan heb je een echte eyecatcher in het interieur van jouw keuken.

Je wilt een wijnkoelkast, maar welke is de beste voor jou en jouw wijncollectie? Wij helpen je graag die vraag te beantwoorden.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"