Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Wij gaan verhuizen!

Eindelijk mogen we het grote nieuws bekend maken: we gaan verhuizen! Na 11 jaar aan de Glasblazer in Stadskanaal gezeten te hebben, openen wij in de loop van dit jaar onze nieuwe showroom aan de Mandenmaker in Stadskanaal.

Verbouwing

Op dit moment zijn we druk bezig met de bouw van ons nieuwe pand en verhuizing van de werkplaats. Onze werkplaats gaat in april dit jaar verhuizen en de showroom in de loop van dit jaar. Binnenkort wordt de spuitcabine geplaatst en gaat ons machinepark over. De werkplaats wordt  groter met een betere routing, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

In de nieuwe showroom gaan wij meerdere nieuwe keuken- en badkamerontwerpen laten zien. Helaas kunnen wij niet alle keukens meenemen naar de nieuwe showroom, vandaar dat we nu prachtige keukens in de aanbieding hebben. Als je nog een nieuwe keuken wilt hebben voor een leuke prijs en zo snel mogelijk, dan is dit nu je kans: https://www.kralkeukens.nl/aanbiedingen/houten-keukens

De komende tijd houden we jullie door middel van  onze blog op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verbouwing en verhuizing.  

VerbouwingVerbouwingVerbouwing

Verbouwing

Een fijne dag vandaag,

Kral Keuken&Interieurs

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"