Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Wooninspiratie keukendecoratie

Wij horen vaak dat het decoreren van een keuken een lastige klus blijft, omdat deze ruimte in huis vaak functioneel moet zijn. Het werkblad houd je het liefst vrij, zodat je hier al je gerechten op kunt bereiden. Toch is het leuk om wat decoratie neer te zetten. Dit hoeft niet duur, groot of uitbundig te zijn, Daarom laten wij jou een aantal ideeën zien die je helpen bij het stylen van de keuken.

Houten dienbladen en snijplankenEtagere met serviessetRobuuste, stoere houten plank

Foto 1: Zet leuke houten dienbladen/snijplanken op je aanrechtblad met leuke mandjes voor je meest gebruikte keukenspullen. Zo heb je direct een sfeervol hoekje in je keuken. 

Foto 2: Heb jij net een super mooie nieuwe serviesset gekocht? Dan wil je dit natuurlijk graag laten zien. Decoreer het op een mooie etagere.

Foto 3: Prachtige robuuste, stoere houten plank om mooie keukenaccessoires op te zetten. Met een open plank maak je de keuken ruimtelijker; zo creëer je een meer open gevoel.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"