Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Interieuradvies

Interieurinspiratie en advies bij Kral Keukens

Wilt u uw huis verbouwen en uw woonkamer, keuken of badkamer opnieuw indelen? Weet u alleen niet welke meubelopstelling, verlichting en kleuren de ruimte nodig heeft om er uit te springen? Of bent u op zoek naar nieuwe meubels of een compleet nieuwe stijl en loopt u vast omdat u en uw partner een geheel andere smaak hebben?

In samenwerking met Sfera Interieurs geven wij uw huis een persoonlijke stijl. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek dat voorafgaand aan de styling plaatsvindt, bespreken wij samen met u uw woonwensen. Hierna maken wij voor u een geschikt plan, zodat u zich straks helemaal thuis voelt in uw woning. Natuurlijk houden we rekening met uw budget.

Interieuradvies

Wij zetten uw smaak om in een prachtige woonstijl die precies bij u past, want een droominterieur wil iedereen. Wij adviseren u graag bij de indeling en inrichting van uw woonruimtes.

Wij letten op de optimale verlichting en maken een lichtplan dat rekening houdt met alle aspecten van uw woning. Mensen vinden het vaak lastig om de juiste kleuren te kiezen voor hun interieur. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste tinten waarmee uw woonruimte de perfecte look krijgt. Met behulp van passende accessoires maken we uw interieur helemaal af. De sfeer van uw nieuwe interieur schetsen we aan de hand van handige ‘moodboards’ met stijl- en kleuradvies. Hierdoor krijgt u een optimaal beeld van hoe ons interieuradvies er in de praktijk uit gaat zien.

Interieurinspiratie #1: Moodboard woonkamer en serre

Wilt u inzicht krijgen in hoe wij te werk gaan? Bekijk dan hieronder onze moodboards voor een woonkamer en serre. Op deze moodboards hebben we gevisualiseerd hoe het betreffende interieur eruit komt te zien volgens ons voorstel. 

verkoopstyling

interieuradvies

moodboard woonkamer serre

Interieurinspiratie #2: Advies & styling keuken

Hieronder ziet u een aantal foto's van een keuken waarvoor wij het advies en de styling hebben verzorgd. Een mooi project met een eindresultaat waar we trots op zijn!

Houten landelijke keukenHouten Landelijke keukenHouten landelijke keuken

 

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"