Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Wat kost een interieurstylist?

Interieuradvies bij u thuis

Mondeling- en schriftelijk advies

Het is mogelijk om een kleuradvies in combinatie met inrichtingsadvies te krijgen, dit kan mondeling of schriftelijk. Het gesprek duurt ongeveer 2 uur. U kunt daarna zelf aan de slag om ideeën in praktijk te brengen. Ons uurtarief is €45,=. Het advies is gebaseerd op de gemiddelde grootte van een woonruimte.

Basis Interieuradvies

Het basisinterieuradvies begint met een bezoek aan huis. Samen bekijken we de ruimte en spreken uw wensen door. Vervolgens werken wij het plan uit in de volgende onderdelen:

De kosten van dit advies bedragen €295,=.

Het advies is gebaseerd op de gemiddelde grootte van een woonruimte.

Uitgebreid interieuradvies

Het uitgebreid interieuradvies begint met een bezoek aan huis. Samen bekijken we de ruimte en spreken wij uw wensen door. Vervolgens werken wij het plan uit in de volgende onderdelen:

De kosten van dit advies bedragen €495,=.

Het advies is gebaseerd op de gemiddelde grootte van een woonruimte.

Wilt u alleen advies per onderdeel voor een bepaalde ruimte, dat kan natuurlijk ook. De kosten hiervoor zijn:

Online advies

Wij geven ook online advies. Stuur per mail goede foto’s van de ruimte, indien mogelijk vanuit verschillende hoeken van de ruimte genomen. Omschrijf  hierin ook  zo duidelijk mogelijk waar u advies over wilt ontvangen. Maak vervolgens €65,= over. Zodra de betaling binnen is worden er binnen 4 werkdagen per mail een persoonlijk advies en concrete tips gemaild, waarmee u direct aan de slag kunt. Hierbij hoort geen (ingetekend) indelingsadvies. Het advies is gebaseerd op de gemiddelde grootte van een woonruimte.

U kunt ons altijd mailen of bellen zodat wij een passende offerte kunnen maken aan de hand van uw wensen. Het liefst komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek, waarbij wij niet alleen kennis maken met u maar ook meteen de ruimte kunnen bekijken waar het interieuradvies betrekking op heeft.

De tarieven gelden per ruimte van gemiddelde omvang en zijn inclusief 21% BTW. Binnen een straal van 30 km van Valthermond worden geen reiskosten berekend, daarbuiten rekenen wij € 0,19 per km.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"