Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Nieuwe keuken in Haren?

Voor iedere wens een geschikte nieuwe keuken

Bent u toe aan een nieuwe keuken in Haren? Dan bent u van harte welkom bij Kral keukens. Niet alleen voor een houten keuken, maar ook voor een kunststof keuken bent u in Stadskanaal op de juiste plek. De keuken is een belangrijke plek in uw huis. Niet alleen wordt hier genoten van heerlijke maaltijden, maar meestal is de keuken ook dé verzamelplek van het huis. Erg belangrijk dat deze ruimte sfeer en beleving uitstraalt, zodat u altijd kunt genieten als u hier bent.

Kral keukens levert u zonder problemen:

Een houten keuken van Kral

In ons eigen atelier vervaardigen wij de mooiste keuken in de houtsoort die u wenst. Deze handgemaakte keukens, die doen denken aan grootmoeders tijd, worden prachtig afgewerkt en opgeleverd in de stijl die u wenst. Kiest u bijvoorbeeld voor Landelijk, Landelijk modern of echt Modern? Of bent u meer van een Engelse, Rustieke of Robuuste keuken? Lastig, want er is ontzettend veel keuze. Kom daarom vooral eens kijken in onze showroom, waar wij vele houten keukens hebben uitgestald. Hier kunt u kijken naar kleuren en modellen, en eens voelen aan verschillende stijlen en materialen. Liever online alvast inspiratie opdoen? Kijk dan eens naar onze voorbeeldpagina van landelijke keukens.

Landelijk wonen in een landelijke keuken

Een landelijke keuken geeft talloze mogelijkheden. Gaat u voor een uitstraling uit grootmoeders tijd met een grote meubelschouw, een groot fornuis en glazen deuren? Of toch liever voor een rustieke keuken met moderne accenten en strakke lijnen? Bij Kral keukens is beide mogelijk. Wat u ook kiest, de combinatie van een landelijke keuken met het modernste apparatuur geeft gegarandeerd een perfecte keuken met een prachtige rustieke uitstraling. Kom vooral langs in onze showroom om u op landelijk niveau te laten inspireren.

Kral voor uw keuken

Kral keukens heeft landelijke ervaring. Onze keukens worden door het hele land geplaatst en door onze partners die verspreid zitten door het gehele land bent u altijd verzekerd van goede en snelle service. Tevens zijn wij aangesloten bij het CBW, waardoor zeker bent van een samenwerking met een solide bedrijf.

Wilt u een keuken van Kral keukens? Neem dan hier gemakkelijk contact met ons op of maak gebruik van ons geheel vrijblijvende offerteformulier

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"