Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Een nieuwe landelijke of moderne keuken in Hoogeveen?

Kies voor een houten keuken met kwaliteit bij Kral keukens

De landelijke keuken is een erg belangrijke plek in het huis. Misschien is dit zelfs wel het hart van uw woning in Hoogeveen. In deze ruime wordt gekookt, gekletst en genoten met familie en vrienden. Kies dus vooral een houten keuken die in alle opzichten aansluit op uw wensen en kookgewoontes om optimaal te kunnen genieten in Hoogeveen. Bij Kral keukens vindt u een ruim assortiment van handgemaakte keukens, van hout tot kunststof. In ons eigen atelier vervaardigen wij de meest prachtige keukens met kwaliteit en aandacht voor detail. Zo krijgt u precies de stijl die u wenst en past bij wat u zoekt. Weet u al naar wat voor keuken u op zoek bent? Klik dan hier voor ons offerteformulier en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Wanneer u kiest voor Kral keukens:

Landelijke houten keuken van Kral Keukens

Een houten keuken met hoge kwaliteit

Wanneer u besluit een houten keuken te nemen heeft u verschillende opties. Bent u op zoek naar een donkere houtsoort, of heeft u liever een lichtere en robuustere uitstraling met landelijk eiken? In de showroom van Kral Keukens vindt u alle houtsoorten waarmee wij uw nieuwe keuken kunnen bouwen. Kom vooral eens rustig kijken naar verschillende modellen en stijlen. Uiteraard zullen de vakmensen van Kral u begeleiden in het keuzeproces, zodat u zeker weet dat u kiest voor de juiste keuken. Liever online alvast inspiratie op doen? Kijk dan hier eens naar de voorbeelden van onze landelijke keukens

Een op maat gemaakte landelijke keuken

Kral keukens maakt uw nieuwe landelijke keuken geheel op maat. Bent u op zoek naar de perfecte mix tussen een landelijke sfeer en modern gebruiksgemak? Kom dan vooral ook eens kijken naar geschikt modern apparatuur. Combineer deze met uw nieuwe keuken en geniet van optimaal gebruiksgemak met een perfecte uitstraling.

Kral keuken regelt uw keuken

Komt u er zelf uit, of heeft u liever wat hulp bij het kiezen van uw mooie nieuwe keuken? In beide gevallen bent u van harte welkom in onze ruime showroom waar we met meer dan 500m² aan keukens en rondlopende vakmensen kunnen garanderen dat u met de juiste keuze naar huis gaat. Heeft u eenmaal gekozen, dan hoeft u niet bang te zijn dat u spijt krijgt. Bij Kral keuken krijgt u 7 jaar garantie op uw keuken en wordt u, indien gewenst, voorzien van snelle en goede service in Hoogeveen. Bent u toe aan uw nieuwe keuken of heeft u nog wat meer informatie nodig? Neem dan hier gemakkelijk contact op met onze medewerkers. Graag tot snel.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"