Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Een nieuwe keuken in Eelde vind je bij Kral keukens

Van apparatuur tot advies

Gaat u een nieuwe keuken kopen?  Dan kunt u vast een beetje hulp gebruiken. Bij het kopen van een keuken komt u voor veel verschillende keuzes te staan. Niet alleen zal u gaan kiezen voor een bepaalde opstelling maar ook voor een bepaalde stijl. En het is natuurlijk erg belangrijk dat beide bij de rest van uw huis past. Wanneer u een keuze heeft gemaakt zullen we gezamenlijk ook gaan kijken naar apparatuur en, indien gewenst, naar ons overige assortiment voor de inrichting van uw keuken. Bent u klaar voor een nieuwe keuken? Daar gaan we.

Landelijke houten keuken van Kral Keukens

Bij Kral keukens bent u gegarandeerd van:

Gezelligheid in een houten keuken

Een houten keuken geeft u keuken veelal de uitstraling zoals vroeger in grootmoeders tijd. Door onze eigen atelier in te zetten bij het vervaardigen van deze bijzondere keukens kunt u niet alleen kiezen voor een landelijke of een moderne stijl, maar ook voor een rustieke of robuuste stijl. Bij Kral keukens gaat een wereld voor u open. Haal sfeer en beleving in uw huis met uw eigen unieke handgemaakte keuken.

Een nostalgische landelijke keuken

Houdt u van nostalgie en het gevoel van grootmoeders tijd? Dan is een landelijke keuken de ideale toevoeging aan uw huis. Een grote meubelschouw, een groot fornuis en glazen deuren geeft een knus en sfeervol uiterlijk aan de populairste plek van uw huis. En ondanks hun nostalgische uiterlijk passen landelijke keukens ook prima in een modern interieur.

Keukens van Kral, ambachtelijk en mooi

Wanneer u kiest voor een keuken van Kral bent u gegarandeerd van een handgemaakte keuken op maat. De keukens worden uit alle houtsoorten vervaardigd, zodat u precies de stijl krijgt die u wenst in huis. Daarnaast bent u bij ons gegarandeerd van snelle reparatie en 7 jaar garantie. Graag werken wij met uw samen om de keuken te verwezenlijken die u voor ogen heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomkeuken te realiseren.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"