Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Een nieuwe handgemaakte houten keuken in Emmen?

Van moderne houten keukens tot landelijke keukens

Is uw huis in Emmen toe aan een prachtige nieuwe houten keuken? Dan kunt u vast de hulp van Kral Keukens gebruiken. Bij het kopen van een keuken komen veel verschillende keuzes kijken. Niet alleen moet u kiezen voor een bepaalde opstelling maar ook voor een passende stijl. Want beide moeten natuurlijk bij uw huis passen Wanneer u een keuze heeft gemaakt zullen we gezamenlijk ook gaan kijken naar apparatuur en, indien gewenst, naar ons overige assortiment voor de inrichting van uw keuken. Bent u klaar voor een nieuwe keuken in Emmen?

Bij Kral keukens bent u gegarandeerd van:

Een prachtige handgemaakte houten keuken

Een houten keuken geeft u keuken de uitstraling zoals vroeger in grootmoeders tijd. Met ons eigen atelier kunt u niet alleen kiezen voor een landelijke of een moderne stijl, maar ook voor een rustieke of robuuste stijl. Altijd handgemaakt en met hoge kwaliteit. Bij Kral keukens gaat een wereld voor u open. Haal sfeer en beleving in uw huis in Emmen met uw eigen unieke keuken.

Een nostalgische landelijke keuken 

Houdt u van nostalgie en van het gevoel uit grootmoeders tijd? Dan is een landelijke keuken dé ideale toevoeging aan uw huis en woonkeuken. Een grote meubelschouw, een groot fornuis en glazen deuren geeft een knus en sfeervol uiterlijk aan de drukste plek in uw huis. Bijkomend voordeel: landelijke keukens passen ook prima in een modern interieur. Bekijk vooral eens de voorbeelden van onze landelijke keukens om inspiratie op te doen.

Keukens van Kral, ambachtelijk en mooi

Wanneer u kiest voor een keuken van Kral bent u gegarandeerd van een handgemaakte keuken gemaakt op basis van uw wensen. De keukens kunnen uit alle houtsoorten vervaardigd worden, zodat u precies de stijl krijgt die u wenst. Daarnaast bent u bij ons gegarandeerd van snelle reparatie en 7 jaar garantie. Graag werken wij met uw samen om de keuken te verwezenlijken die u voor ogen heeft. Weet u al wat u wil? Vul dan direct het offerteformulier in. Liever eerst een keer komen kijken of in gesprek met een medewerker? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"