Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Een nieuwe keuken in Groningen? Keukenzaak Kral Keukens

Kwaliteit staat voorop bij Kral keukens

De keuken is een belangrijke leefplek in het huis. Misschien zelfs wel het hart van uw woning. Hier wordt gekookt, gekletst en genoten met familie en vrienden. Kies dus vooral een keuken die in alle opzichten aansluit op uw wensen en kookgewoontes. En, zeker niet onbelangrijk, bij de stijl van uw huis. Bij Keukenzaak Kral keukens vindt u een ruim assortiment aan handgemaakte keukens. In ons eigen atelier vervaardigen wij de meest prachtige keuken met kwaliteit en aandacht voor detail. Zo krijgt u precies de stijl die u wenst en past bij wat u zoekt.

Wanneer u kiest voor Kral keukens:

 

Een houten keuken met hoge kwaliteit

Wanneer u besluit een houten keuken te nemen heeft u verschillende opties. Wilt u graag een donkere houtsoort, of liever wat lichter en robuuster met landelijk eiken. In de showroom van Kral Keukens vindt u alle houtsoorten waarmee wij uw nieuwe keuken zouden kunnen bouwen. Ook kunt u hier eens rustig kijken naar verschillende modellen en stijlen. Uiteraard zullen de vakmensen van Kral u begeleiden in het keuzeproces, zodat u zeker weet dat u kiest voor de juiste keuken.

Een op maat gemaakte landelijke keuken

Uw landelijke keuken maken we bij Kral keukens geheel op maat. Bent u op zoek naar de perfecte mix tussen een landelijke sfeer en modern gebruiksgemak? Kom dan vooral ook eens kijken naar geschikt modern apparatuur. Door dit te combineren met uw prachtige landelijke keuken wilt u daar straks nooit meer weg.

Kral keuken regelt uw keuken

Komt u er zelf uit, of heeft u liever wat hulp bij het kiezen van uw mooie nieuwe keuken? Kom vooral langs in onze showroom. Met meer dan 500m² aan keukens en rondlopende vakmensen weet u zeker dat u naar huis gaat met de juiste keuze. Heeft u eenmaal gekozen, dan hoeft u niet bang te zijn dat u spijt krijgt. Bij Kral keuken krijgt u 7 jaar garantie op uw keuken en wordt u, indien gewenst, voorzien van snelle en goede service bij problemen. En, door de combinatie met onze aansluiting bij het CBW, bent u gegarandeerd van een samenwerking met een solide bedrijf.

Bent u al overtuigt? Neem dan snel contact met ons op of maak gebruik van ons vrijblijvende offerteformulier.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"