Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Nieuwe landelijke of moderne keuken in Norg?

Van landelijke keukens tot moderne houten keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken in Norg? Is lekker eten niet veel leuker in een prachtige handgemaakte keuken? Van hout tot kunststof, bij Kral keukens bent u gegarandeerd van een prachtige keuken die voldoet aan al uw wensen. Maar een nieuwe houten keuken is natuurlijk niet af zonder keukenapparatuur, keukenkastjes of een kookeiland. Ook hiervoor bent u bij Kral keukens aan het juiste adres. Wilt u telefonisch contact of meer informatie via e-mail? Vul dan gemakkelijk het contactformulier in. Liever in gesprek met een van onze vakmensen? Dan zien we u graag in onze ruime showroom voor een vers kopje koffie. Vanaf Norg zijn wij maar 40 minuten rijden.

Met een keuken van Kral keukens:

 

Kies voor een houten keuken

Bij een houten keuken heeft u de keuze tussen verschillende houtsoorten. Wilt u een  lichte houtsoort, of liever een donkere en robuuste kleur? Wanneer u langskomt in de showroom van Kral keukens kunt u alle houtsoorten bekijken en vergelijken. De vakmensen van Kral keukens begeleiden en adviseren u graag. Want natuurlijk wilt u wel met de juiste kleur naar huis.

Een landelijke keuken voor landelijk wonen

Landelijke keukens zijn populair geworden in de jaren 80. Daarna zijn ze eigenlijk nooit meer weggeweest en doorgebroken als ware trend. En terecht, want in een landelijke keuken wordt veelal gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren waardoor ze een heerlijke sfeer uitstralen. Door hier moderne apparatuur aan toe te voegen ontstaat er een keuken waarin u zich snel thuis zult voelen. En ondanks hun veelal nostalgische uiterlijk passen landelijke keukens ook prima in een modern interieur. Kom vooral eens langs in onze showroom om te ontdekken of landelijk de juiste stijl voor uw huis is. Liever online inspiratie opdoen? Kijk dan hier eens op onze voorbeeldpagina.

Handgemaakte keuken, van Kral

De keukens van Kral worden door het hele land geplaatst, dus ook in Norg. Door samen te werken met partners die verspreid zitten door het hele land bent u verzekerd van goede en snelle service. Daarnaast krijg u 7 jaar garantie bij uw nieuwe keuken. Bij Kral krijgt u de perfecte combinatie: een handgemaakte keuken, gericht op uw wensen, en de belofte van een zorgeloos gebruik. Bent u al overtuigt? Neem dan hier gemakkelijk contact met ons op, of vul hier het offerteformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"