Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Handgemaakte keukens van Kral Keukens in Paterswolde

Gezellig en multifunctioneel

Waar de keuken vroeger alleen de ruimte was om eten te maken,  is de keuken nu dé ruimte van het huis. Hier wordt niet alleen gegeten, maar ook huiswerk gemaakt, decoraties voor in het huis geknutseld en koffieafspraken beleefd. In een moderne keuken gebeurt alles tegelijk. Door deze ontwikkeling zijn keukens in de afgelopen jaren erg veranderd. De indeling en de opstelling is praktischer en de uitstraling gemoedelijker. Bent u toe aan een nieuwe keuken? Dan moet deze natuurlijk multifunctioneel zijn, en ook gezelligheid bieden. De keukens van Kral zullen dat voor u realiseren.

Bij Kral keukens kiest u voor:

Landelijke houten keuken van Kral Keukens

Kiezen voor een houten keuken

De houten keukens van Kral worden vervaardigd in eigen atelier. Hier worden ze prachtig afgewerkt zodat ze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. Weet u niet zeker welke houtsoort u in huis zou willen hebben, dan bent u van harte welkom in onze ruime showroom. Hier vindt u vele houten keukens uitgestald en kunt u kennismaken met verschillende modellen, stijlen, kleuren en materialen. Kiest u voor robuust met landelijk eiken? Of toch liever een moderner design? Onze vakmensen helpen u graag een geschikte keuze te maken.

Een landelijke keuken van Kral

Landelijke keukens zijn sinds de jaren 80 al een populaire trend. In deze zogenaamde plattelandskeukens wordt gebruik gemaakt van natuurlijk kleuren en materialen. In combinatie met het modernste apparatuur zult u kiezen voor een keuken waarin u zich direct thuis zult voelen. Heeft u speciale wensen? In ons eigen atelier kunnen we elke wens omzetten in een nieuwe aanvulling op uw huis. Bekijk ook vooral eens onze voorbeeldpagina voor wat extra inspiratie. 

Zekerheid met Kral keukens

Bij Kral keukens krijgt u zeven jaar garantie op uw nieuwe, met de hand gemaakte, keuken. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle reparatie. Hoe we dat waar kunnen maken? Door onze partners, die verspreid zitten door het hele land, zorgen wij voor snelle en goede service. Dit, in combinatie met onze aansluiting bij het CBW, garandeert u een samenwerking met een solide bedrijf.

Mag Kral Keukens u helpen aan een nieuwe, prachtige landelijke houten keuken? Neem dan hier gemakkelijk contact met ons op of maak gebruik van ons geheel vrijblijvende offerteformulier.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"