Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Een nieuwe keuken in Vries?

Kiest u ook voor kwaliteit en maatwerk?

De keuken is veelal de gezelligste plek van het huis. Aan de eettafel wordt geknutseld, gekletst en gegeten. Natuurlijk wilt u bij al deze activiteiten uitzicht hebben op een mooie keuken. Toch? Kral keuken maakt voor u een handgemaakte keuken met hoge kwaliteit. Dit doen wij in ons eigen atelier. Wij hebben een ruim assortiment aan materialen zodat u precies de stijl krijgt die u wenst. Nog niet helemaal zeker welke stijl past in uw huis? Dan zien we u graag in onze uitgebreide showroom.

Een nieuwe keuken van Kral keuken betekent:

Verschillende houtsoorten voor uw nieuwe houten keuken

Een handgemaakte houten keuken kan vervaardigd worden uit verschillende houtstijlen. Wilt u een donkere keuken, of toch liever wat robuuster met landelijk eiken? Door ons eigen atelier is alles mogelijk en kunt u kiezen voor de houtsoort die u het mooist vindt in uw huis. Weet u niet zo goed welke houtsoorten er zijn of welke in uw huis zullen passen? De vakmensen van Kral keuken geven u graag meer informatie. Samen zorgen we ervoor dat u een goed en mooi product thuis geleverd krijgt.

Een landelijke keuken voor een warm welkom

Uw landelijke keuken is precies samen te stellen zoals u dat in gedachten heeft. Combineer uw landelijke keuken vooral met modern apparatuur. Zo ontstaat de perfecte mix tussen een heerlijke landelijke sfeer en modern gebruiksgemak. Uw eigen landelijke keuken die hedendaags aanvoelt, dat is een fijne plek om samen te komen.

Kral voor keuken en interieur

De keukens van Kral zijn maatwerk en worden vervaardigd in eigen atelier. Zo weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit en aandacht voor detail. In onze showroom, met meer dan 500m² aan inspiratie, zult u naar huis gaan met nieuwe ideeën en inzichten over uw nieuwe keuken. Uiteraard zullen de vakmensen van Kral keukens uw helpen bij deze keuze. Ook voor specifieke wensen voor bijvoorbeeld kaswanden, servieskasten of een kookeiland denken wij graag met u mee. Hiervoor hoeft u niet eens langs te komen. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen of gebruik maken van het ons vrijblijvende offerteformulier.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"