Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Een nieuwe landelijke of moderne keuken in Zuidlaren

Kral keukens helpt u aan een prachtige handgemaakte keuken

De keuken is de gezelligste plek van het huis. Aan de grote eettafel wordt gekletst, gegeten en misschien zelfs geknutseld door de kinderen. Hoe heerlijk is het om tijdens deze activiteiten uitzicht te hebben op een prachtige handgemaakte houten keuken? Kral keukens maakt voor u een handgemaakte keuken op basis van uw wensen. Dit doen wij in ons eigen atelier zodat wij hoge kwaliteit kunnen garanderen. Met ons ruime assortiment aan materialen krijgt u altijd de stijl die u wenst. Nog niet helemaal zeker welke stijl past in uw huis in Zuidlaren? Dan zien we u graag in onze uitgebreide showroom. Liever online inspiratie opdoen? Bekijk dan vooral een onze inspiratiepagina.

Met een nieuwe keuken van Kral keukens heeft u:

 

Verschillende houtsoorten voor uw nieuwe houten keuken

Een handgemaakte houten keuken kan vervaardigd worden uit verschillende houtstijlen. Wilt u een donkere keuken, of liever een keuken van landelijk eiken? In ons eigen atelier is alles mogelijk en kunt u kiezen voor de houtsoorten die u het mooist vindt staan in uw huis. Weet u niet zo goed welke houtsoorten er zijn of welke in uw huis zullen passen? De vakmensen van Kral keukens geven u graag meer informatie. Samen zorgen we ervoor dat u een goed en mooi product in Zuidlaren geleverd krijgt. Neem gemakkelijk contact met ze op om direct informatie te krijgen.

Een landelijke keuken voor een warm welkom

Uw landelijke keuken is precies samen te stellen zoals u dat in gedachten heeft. En combineer uw landelijke keuken ook vooral met modern apparatuur om zo de perfecte mix tussen een heerlijke landelijke sfeer en modern gebruiksgemak te ervaren. Uw eigen landelijke keuken met een hedendaagse sfeer, dat is pas een fijne plek om samen te komen. 

Kral voor keuken en interieur

De houten keukens van Kral zijn maatwerk en worden vervaardigd in eigen atelier. Zo weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit en aandacht voor detail. Na een bezoek aan onze ruime showroom, met meer dan 500m² aan inspiratie, zult u naar huis gaan met nieuwe ideeën en inzichten over uw nieuwe keuken. De vakmensen van Kral keukens dragen hier graag aan bij. Ook voor specifieke wensen voor bijvoorbeeld kaswanden, servieskasten of een kookeiland denken wij graag met u mee. Hiervoor hoeft u niet eens langs te komen. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het formulier op onze contactpagina. Weet u al wat voor een keuken u ongeveer wilt? Gebruik dan ons offerteformulier voor een vrijblijvende offerte.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"