Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Kral Keukens in Stadkanaal 

Nostalgische keukens op eigen houtje

Bent u op zoek naar een nostalgische keuken die u naar eigen smaak kunt samenstellen? Dan bent u, al sinds 2004, op het juiste adres bij Kral Keukens. Johan Kral, eigenaar van Kral Keukens, zit al sinds zijn jonge jaren in de keukens. Eerst in dienst bij de baas, later op eigen houtje.

“Hoewel ik zelf geen chef in de keuken bent weet ik wel hoe belangrijk het is om een goede keuken te hebben waarin alles goed werkt. En een keuken waarin alles naar wens is, natuurlijk”, aldus Johan. Keukens creëren waarin alles naar wens is, waarin alles net iets anders is dan ‘normaal’ en waarin de wensen van de klant optimaal worden verwerkt was voor Johan de motivatie om zijn sprekende showroom in Stadkanaal te openen.

kral keukens interieur

Een keuken naar wens 

Want een keuken waarin alles naar eigen wens is, dat is de kracht van Kral Keukens. “Het hangt van uw eigen wensen af hoe uw keuken er uiteindelijk uit zal komen te zien. Zo krijgt u een uniek product dat specifiek aan uw wensen voldoet. Een keuken waar u blij van wordt”, benadrukt Johan. Hoe hij dit waar maakt? Door uitgebreid met zijn klanten om tafel te gaan zitten, alle ideeën en mogelijkheden te bespreken en gezamenlijk een opstelling te maken.

Vakmanschap in volle glorie

Johan: “daarna maken we u keuken met de hand in ons eigen atelier. Puur ambachtelijk, met passie en betrokkenheid voor uw keuken!”. Wanneer uw unieke keuken de werkplaats van Kral Keukens uit rolt wordt hij door de vakmannen van Kral bij u thuis geïnstalleerd. Ook alle inbouwapparatuur, gas en elektriciteit wordt daarbij voor u geregeld. “Het voordeel van een eigen werkplaats is dat wij ons kunnen onderscheiden door een zeer hoog afwerkingsniveau. Zo maken we vakmanschap in volle glorie, met oog voor detail”, zegt Johan.

Met een eigen showroom en een eigen werkplaats belooft Kral Keukens service van A tot Z. Van uw eerste keukenideeën tot de daadwerkelijk geïnstalleerde keuken bij u thuis. Het samenstellen van uw droomkeuken is nog nooit zo makkelijk geweest!

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"