Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

De showroom van Kral Keukens

Vol met droomkeukens van formaat

Wanneer u het industrieterrein Vleddermond in Stadkanaal op rijdt springen al snel de borden van Kral Keukens & Interieurs in het oog. En aan deze borden wordt duidelijk dat u ambachtelijk, mooi en oog voor detail kunt verwachten aan de Glasblazer nummer 4b.

Wanneer u de showroom van ruim 600m² binnenstapt wordt u direct omringt door prachtige landelijke keukens, moderne kunststof keuken en massieve houten keukens uit grootmoederstijd. Laat u zich verleiden door de ingerichte keukens met een knusse huiselijke sfeer. De nostalgische kranen, de gevulde glazen pastapotten en de scheutige wijnglazen staan klaar om u een thuisgevoel te geven.

Houten dienbladen en snijplankenEtagere met serviessetRobuuste, stoere houten plank

Met de figuurlijke warme deken om de schouders kunt u in onze showroom de vele mogelijkheden van Kral Keukens in volle glorie te aanschouwen en kunt u kennismaken met alle denkbare modellen, stijlen, kleuren en materialen. Van robuust en landelijk eiken, tot hoogglans modern design. Alle exclusief uit eigen atelier en voor u op maat gemaakt.

Heeft u uw wensen op een rijtje? Dan nodigen wij u graag uit aan onze stamtafel. Met uw schoeisel op de unieke mediterrane Raw Stones en in uw hand een dampend kopje koffie of thee bespreken we al uw wensen en ideeën. Ieder idee is welkom en geen enkele wens is te gek. Want met onze eigen werkplaats om de hoek is uw droomkeuken nog nooit zo dichtbij geweest.  

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"