Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Landelijke en houten keukens op maat gemaakt

De werkplaats van Kral Keukens

Achter de prachtige showroom van Kral Keukens in Stadskanaal vindt u de werkplaats. Onze werkplaats is de plek waar onze professionals en vakmensen elke dag aan het werk zijn om de wensen van onze klanten te realiseren. Onze maatwerk keukens hebben tijd en liefde nodig, en de werkplaats is de plek waar wij dit mogelijk maken. Op deze plek worden de unieke houten en landelijke keukens met de hand gemaakt en volledig zelf vervaardigd. Kral Keukens maakt daarmee keukens op basis van volledig maatwerk. Bent u op zoek naar een prachtige landelijke of moderne houten keuken? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Ruime keuze in keukens

In onze werkplaats kan uw nieuwe keuken vervaardigd worden uit alle houtsoorten die u wenst. Combineer dit met een Engelse- of oud-Hollandse stijl of een greeploze keuken en creëer een keuken precies in de stijl die u wenst.

Uiteraard worden alle keukens uit onze werkplaats tot in de puntjes afgewerkt, zodat ze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. Kral Keukens werkt altijd nauw met u samen om te zorgen dat wij kunnen verwezenlijken wat u voor ogen heeft.

Is uw nieuwe keuken de volgende in onze werkplaats?

De werkplaats van Kral Keukens - houten keukens op maat gemaakt

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"