Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Unieke keukens in Groningen

Een unieke keuken is een keuken waarvan er maar één exemplaar is. Geen één keuken is precies hetzelfde als uw keuken. Bent u op zoek naar een unieke keuken in Groningen? Kom dan langs Kral Keukens in Stadskanaal te Groningen. Hier vindt u geen goedkope actie keukens, maar keukens die echt bij u passen en die zijn gemaakt door echte keukenmakers.

In de werkplaats van Kral Keukens worden unieke keukens met liefde en vakmanschap vervaardigd.

werkplaats indruk

Vakmanschap vraagt…

Vakmanschap vraagt liefde en aandacht voor, tijdens en na het maken van uw keuken. Op ambachtelijke wijze wordt uw keuken vervaardigd door de keuken specialisten. Elke keuken is uniek. De handgemaakte keukens zijn ideaal voor een woning in landelijke stijl, maar door moderne facetten te gebruiken passen de keukens ook in een moderne en strakke omgeving.

Unieke keuken laten ontwerpen?

In de ontwerpfase wordt er gekeken naar de wensen, de afmeting van de keuken, de stijl, de houtsoort die de voorkeur geniet en de inrichting van de keuken inclusief inbouwapparatuur. Uw keuken wordt vervolgens zo gemaakt dat het precies past in de omgeving en bij uw smaak.

Heeft u al een ontwerpidee of staat u nog open voor keuken ideeën?

Maak een vrijblijvende afspraak met de specialist in unieke keukens.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"