Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Waarom een eiken keuken?

Een eiken keuken is eigentijds, stijlvol en geeft een warme uitstraling aan uw interieur. Daarnaast past het binnen alle soorten interieurstijlen. Of u nou kiest voor industrieel of Scandinavisch, bohemien of landelijk, modern of klassiek, een eikenhouten keuken past altijd binnen het plaatje! Bovendien is eikenhout enorm hard, sterk en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat eiken keukens wel tientallen jaren meegaan en niet snel beschadigen. Toch wat kleine beschadigingen? Met eikenhout is dit geen probleem! Kleine beschadigingen in het eikenhout geven de keuken een doorleefd en eigen karakter. Verder is een ander groot voordeel van een eiken keuken dat het makkelijk te bewerken is. Als uw keuken toch beschadigd raakt kan dit eenvoudig worden opgeknapt. Kiezen voor een eiken keuken, is kiezen voor langdurige kwaliteit.

Ons aanbod

Onze eiken keukens worden gemaakt van massief hout. Dit geeft de keuken een robuuste en landelijke uitstraling. Onze keukens zijn specifiek voor mensen die van robuust en stoer houden. Erg mooi is om eikenhout te combineren met beton en graniet. Een aanrader is een eikenhouten keuken met een natuursteenblad. Dit oogt modern en warm en brengt sfeer in huis.

Waarom een eiken keuken?Waarom een eiken keuken?

Een eiken met staal gecombineerde keuken is tevens een lust voor het oog. Het staal is behandeld zodat het staal niet aflaat en niet gaat roesten en er is gewerkt met het mooiste eiken.

Waarom een eiken keuken?Waarom een eiken keuken?

Ook onze verouderde, vergrijsde eikenhouten keuken past helemaal in  de moderne landelijke sfeer. Het eikenhout wordt geborsteld en gekrabd, zodat de nerf mooi open komt te liggen en vervolgens wordt de keuken geschuurd en met vergrijsde olie afgewerkt.

Waarom een eiken keuken?Waarom een eiken keuken?Waarom een eiken keuken?

Nog even de voordelen van eikenhout op een rijtje:

Laat u inspireren door de verschillende stijlen en mogelijkheden van de robuuste massief houten eiken keukens.

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"